Privacy Policy

PRIVACY VERKLARING

Wie zijn we

Het website-adres is: https://www.mindermoetenmeerleven.nl

De webmaster van deze site is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.
Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met mijn privacy- en cookiebeleid.
Je gegevens zullen nimmer aan derden worden verkocht en/of verstrekt.
Ik verwerk persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

De webmaster is de Functionaris Gegevensbescherming van Minder moeten meer leven.

PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT

Minder moeten meer leven verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van de diensten van de website, een (digitale) product koopt en/of omdat je deze gegevens zelf aan mij verstrekt, door bijvoorbeeld een reactie onder een blogpost achter te laten, of door mij te mailen.

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die worden verwerkt.
Er worden alleen gegevens verwerkt die je zelf aan ons verstrekt. Dit kunnen de volgende gegevens zijn:

  • Voor- en achternaam
  • Emailadres
  • Telefoonnummer
  • Website
  • Straat en huisnummer
  • Postcode en woonplaats
  • IP-adres

BIJZONDERE EN/OF GEVOELIGE PERSOONSGEGEVENS DIE WIJ VERWERKEN

Het blog heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over website bezoekers die jonger zijn dan 16 jaar, tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. Er kan echter niet worden gecontroleerd of een bezoeker ouder dan 16 is. Ik raad ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat ik zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met mij op via B@mindermoetenmeerleven.nl, dan verwijder ik deze informatie.

DOELEN VERWERKING PERSOONSGEGEVENS

Minder moeten meer werken verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen

  • Reacties op mijn blog te kunnen plaatsen
  • Verzenden van mijn nieuwsbrief of mijn blog via mail te ontvangen
  • Je te kunnen e-mailen indien dit nodig is om mijn dienstverlening uit te kunnen voeren
  • Je te informeren over wijzigingen van mijn diensten en producten

BEWAARTERMIJN

Reacties op mijn blog posten blijven staan zolang jij ze zelf niet verwijderd.
Uiteraard is het mogelijk om anoniem te reageren.
Gegevens ontvangen door inschrijving voor bv. een mailinglijst blijven bewaard zolang je jezelf niet hebt afgemeld
Mocht je je uit willen schrijven, dan kan dat ten alle tijden door middel van de link onderaan de mail die jij van mij ontvangt.

Minder moeten meer leven verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van mijn overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

COOKIES

Mindeer moeten meer leven gebruikt technische en functionele cookies en analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die ik gebruik zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kan hiermee de website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Berichten op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud tonen. Bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, berichten). Ingesloten inhoud van andere websites gedraagd zich exact hetzelfde als alsof de bezoeker deze andere heeft website bezocht.

Deze websites kunnen data over jou verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die website.

GOOGLE

Minder moeten meer leven wil graag weten hoeveel bezoekers blogposts lezen.
Daarvoor wordt gebruik gemaakt van het statistieken overzicht van Google Analytics. Gegevens zijn o.a. bezoekersaantallen, landen waar de bezoekers vandaan komen, welke browsers ze gebruiken, van welke blogs of websites de bezoekers komen. Dit zijn verder anonieme gegevens. Ik kan daarom niemand persoonlijk herleiden. Meer informatie over het beleid van Google vind je hier.LINK INVOEGEN!!

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die ik van jou beschik in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevens overdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar B@mindermoetenmeerleven.nl

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vraag ik jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. Ik reageer zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek .

Minder moeten meer leven wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

HOE IK DE PERSOONSGEGEVENS BEVEILIG

Minder moeten meer leven neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via info@mindermoetenmeerleven.nl

SOCIAL MEDIA

Om het jou graag zo makkelijk mogelijk maken om blog en straks wellicht ook wilde populaire vlogs te delen gebruiken we ‘share’ buttons.
Lees de privacyverklaringen van de respectievelijke Social Media platforms om te weten hoe zij omgaan met privacy. Hieronder vind je de verschillende privacy verklaringen:

Facebook LINK TOEVOEGEN
Instagram LINK TOEVOEGEN
YouTube LINK TOEVOEGEN
Pinterest LINK TOEVOEGEN

EXTERNE LINKS

Op Minder moeten meer leven zul je soms links naar externe websites aantreffen.
Door op een link te klikken ga je naar een website buiten Minder moeten meer leven om.
Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies.
Graag verwijs ik hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website.

WIJZIGINGEN
Ik behoud ten allen tijde het recht mijn privacybeleid te wijzigen.
© Mindermoetenmeerleven – 23 mei 2018