De beste wensen voor 2021!

Hoi!

Allereerst wil ik hierbij iedere bezoeker van deze site het beste toewensen voor 2021! 2020 was een bewogen jaar voor iedereen. De maatschappij stond/staat wereldwijd op zijn kop. Ik heb er vertrouwen in dat 2021 een stuk beter zal worden.

2020 was een apart jaar. Hierdoor heb ik beseft hoe goed we het hebben in Nederland. Waar velen kritisch zijn en zich afzetten tegen het beleid van het Kabinet om de lockdown in goede banen te leiden, moeten mensen in andere landen hun tijd heel anders besteden om hun hoofd boven water te houden en brood op de plank te krijgen en/of gezond te blijven of te worden.

Natuurlijk is de situatie voor een groot deel van de ondernemers in Nederland heel moeilijk. Ze moeten ook alles op alles zetten om ook het hoofd boven water te houden. Dat is onderdeel van het ondernemersrisico. Ondernemen is ook kansen zien in de markt in onzekere tijden. Zelf ben ik maar een “loonslaaf”, maar ik kan met bewondering kijken naar de kansen die sommige ondernemers zien.

Veranderingen op de site

Zoals jullie misschien al hebben gemerkt, zijn er advertenties verschenen op de website. Eerder was dit niet het geval. Het was met de start van deze weblog niet de intentie om reclame te laten zien. De hosting/domeinnaam van deze site bekostigde ik uit de inkomsten van een andere site. De hostingkosten van die andere site worden vanaf dit jaar 3x zo hoog omdat ze stoppen met het aanbieden van de oude hostingvorm. De inkomsten die ik kreeg vanuit die andere site (rond de €60-70,- per jaar) zullen daarmee volledig moeten worden ingezet voor de hosting van die site.

Door op deze site de advertenties aan te zetten, hoop ik voldoende advertentie-inkomsten om de hosting voor deze site te bekostigen (€43,55). Tot nu toe gaat dat aardig. In december (start met advertenties) is daar al €7,- voor binnen gekomen. Nou is het over het algemeen wel zo dat in de donkere maanden er meer advertentie-inkomsten zijn dan in de zomer. Als ik eraan denk, zal ik de advertenties in de loop van het jaar uitzetten als er voldoende binnen is gekomen om de hosting voor een jaar te dekken.

Binnenkort zal ik een blogpost schrijven waarin ik terugkijk op het afgelopen jaar en een vooruitblik doe naar dit jaar.

Eén antwoord op “De beste wensen voor 2021!”

  1. Op mijn blog staan ook advertenties, en een beetje om dezelfde reden: quitte draaien. Zowel voor hostingkosten als de aankoop van stockfoto’s en eventueel een marketing-campagne. Ik wens jou ook het beste voor 2021! Dat je doelen maar uit mogen komen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.